Van links naar rechts: Tim Heemsbergen (student medewerker marketing & communicatie, Cornelie Bierens de Haan (Dagelijks bestuur THHT) Tim de Wit(student junior accountmanager) Remco Heijnen (student medewerker marketing & communicatie
Van links naar rechts: Tim Heemsbergen (student medewerker marketing & communicatie, Cornelie Bierens de Haan (Dagelijks bestuur THHT) Tim de Wit(student junior accountmanager) Remco Heijnen (student medewerker marketing & communicatie (Foto: Peter Fun )

Inzet voor Toon Hermans Huis

Tiel - De afgelopen tien weken hebben studenten van ROC Rivor in het praktijklab een opdracht uitgevoerd in samenwerking met het Toon Hermans Huis Tiel (THHT).

Toon Hermans Huis Tiel is een inloophuis voor mensen die geraakt zijn door de ziekte kanker. In het THHT is er de ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de ziekte. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd waardoor mensen even niet hoeven te denken aan deze ingrijpende ziekte.

Hun opdracht is het vergroten van de naamsbekendheid van de koffiebreak en het verhaal van de stichting te delen. De koffiebreak is een initiatief van THHT om aandacht te vragen voor het inloophuis en de ziekte bespreekbaar te maken.

Met uw donatie kan het Toon Hermans Huis Tiel haar activiteiten doorzetten en plek blijven bieden voor mensen die geraakt zijn door kanker. Doneren kan via de QR-code op de website van het Toon Hermans Huis Tiel https://www.thht.nl/. Steunt u ook het werk van het Toon Hermans Huis Tiel?!

Op de hoogte blijven van de activiteiten rondom het huis? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden