Foto van februari

Droevig meisje
Droevig meisje (Foto: Chris van den Akker)

Tiel - Zoals elke maand heeft Fotoclub de Betuwe ook in februari een thema-avond gehouden, dit keer rond het thema 'Emoties'.

In het dagelijks leven maken we vaak en veel foto's van emotionele momenten - denk aan verjaardagen, bruiloften, diploma- of prijsuitreikingen. Ook in de sportfotografie spelen gevoelens een belangrijke rol: de vreugde bij de winnaars en de verslagenheid bij de verliezers staan dagelijks op foto's in de krant.

Het is de uitdaging voor een fotograaf om een beeld vast te leggen dat niet alleen een emotioneel moment laat zién, maar dat ook een emotie opwekt bij de kijker. De leden van Fotoclub de Betuwe zijn met deze opdracht aan de slag gegaan. Dat leverde prachtige resultaten op, van foto's die je echt kunnen raken. De winnaar werd Chris van den Akker, met een mooi studioportret in zwart-wit. Deze foto van een droevige jonge dame is daarmee 'Foto van de maand februari' geworden.

Fotoclub de Betuwe komt elke tweede en vierde dinsdag van de maand bij elkaar. Ons doel is met plezier bezig zijn met fotografie en onze kennis en vaardigheid vergroten door middel van opdrachten en workshops. We bespreken elkaars werk op een positieve en opbouwende manier. Meer informatie: www.fotoclubdebetuwe.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden