De oprichters van Fruitstad Energie, Marcel Ridder en Pieter Mels
De oprichters van Fruitstad Energie, Marcel Ridder en Pieter Mels (Foto: Fruitstad Energie)

Wie wil Fruitstad Energie-team versterken?

Tiel - De coöperatie Fruitstad Energie wil in Tiel een zelfvoorzienend en duurzaam energiesysteem creëren.

Samen met de burgers uit Tiel worden energieprojecten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld het zonnepanelen project van de nieuwe MAVO van het RSG Lingecollege dat afgelopen jaar werd gerealiseerd.
Fruitstad Energie groeit snel en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. We komen graag in contact met mensen die hun kennis, kunde en ervaring willen inzetten.
Op dit moment zijn we op zoek naar een manager marketing en communicatie en projectmanagers duurzame energiesystemen. Wil je graag een bijdrage leveren aan een mooie organisatie met een inspirerend doel en onderdeel uitmaken van een leuk team? Heb je tijd en energie of ken je iemand die mogelijk goed bij onze coöperatie past? Laat het ons dan vooral weten! Hieronder en op onze website, www.fruitstadenergie.nl , vind je informatie over de vacatures die wij op dit moment hebben maar er zijn ook allerlei andere klussen te klaren, dus ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op via info@fruitstadenergie.nl.

De beoogde manager heeft een passie voor duurzame energieprojecten en weet hoe de merknaam van Fruitstadenergie verder moet worden uitgebouwd en hoe met creatieve campagnes de verbintenis met deelnemers van de coöperatie te leggen en te onderhouden. Hij of zij is pragmatisch en weet door te pakken om tot resultaat te komen.

De manager Marketing en Communicatie van Fruitstad Energie is verantwoordelijk voor zowel de communicatie voor de projecten van klanten van Fruitstad Energie als voor het verder in de markt zetten van deze ambitieuze coöperatie. Het aansturen van eventueel noodzakelijk ingehuurde professionals valt onder verantwoordelijkheid van de manager. Voor de komende jaren zijn de maatschappelijke inbedding van wind- en zonne-energieprojecten, het vergroten van de naamsbekendheid en het uitbouwen van de naamsbekendheid van Fruitstad Energie belangrijk. Naast strategische taken heeft de vrijwillige functie ook een hands-on karakter. Teksten voor social media, persberichten etc. schrijft de manager zelf.
Voor de projecten van klanten van Fruitstad Energie ondersteunt de manager de projectleiders op alle vlakken van projectcommunicatie. Omgevingsmanagement is een belangrijke pijler van onze projectcommunicatie. De manager heeft oog voor de verschillende belangen van stakeholders (politiek, bewoners, bedrijven, belangenorganisaties) en kan de activiteiten proactief bijsturen als de actualiteit dat vraagt. Het nieuwe teamlid ontwikkelt marketingcommunicatieplannen en zorgt voor de uitvoering.
De beoogde kandidaten hebben zich reeds bewezen in de rol van Marketing en Communicatie manager. Kennis van maatschappelijke duurzame projecten is daarbij een sterke pré. Ben jij de Marketing en communicatie manager die wij zoeken?

Om de snelle groei van Fruitstad Energie verder te versterken wordt gezocht naar projectmanagers met passie voor duurzame energieprojecten en die pragmatisch weten door te pakken om deze te realiseren.

Een projectmanager bij Fruitstad Energie is verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van nieuwe energieopwekkingsprojecten. Hierbij onderhoudt hij/zij contact met de klanten. De projectmanager coördineert, in samenwerking met projectpartners zoals aannemers en adviseurs, het gehele traject. Dit gaat van schetsontwerp tot bouw en uiteindelijk oplevering van de duurzame installaties. De vrijwillige projectmanager werkt intensief samen met de rest van het team van Fruitstad Energie om deze projecten tot een goed einde te brengen. De projectmanager werkt samen met de klant om tot de gewenste oplossing te komen. De manager beoordeelt leveranciers, onderhandelt en komt tot een passende en sluitende begroting. Hiervoor draagt de projectmanager ook de verantwoording. Hij of zij houdt toezicht op de voortgang van de werkzaamheden tot en met de oplevering. Eventuele knelpunten lost de manager op.
Om in aanmerking te komen voor deze interessante vrijwillige functies hebben kandidaten zich bewezen in de rol van projectleider in de duurzame energie of installatietechniek, advies- of energiebranche. Kennis van duurzame energie is een sterke pré voor deze functies.

Profiel
Fruitstad Energie is voor de functie van vrijwillige projectmanager op zoek naar mensen met een technische achtergrond en ervaring met projectmanagement binnen de installatietechniek, advies- of energiebranche.

Wat biedt Fruitstad Energie deze vrijwilligers?
Vrijwillige projectmanagers worden onderdeel van een enthousiast en ambitieus team. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan een relevant maatschappelijk doel en ontwikkelen extra competenties om in deze context samen te werken. Heb je belangstelling? Heb je nog vragen? Neem contact op met:
Marcel Ridder Mail: marcel.ridder@fruitstadenergie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden