NAH-Trefpunt over 'Identiteit en NAH'

Tiel - Iedereen heeft een naam en een geboortedatum. Het zijn onlosmakelijke onderdelen van je bestaan. Maar wie jij bent, je identiteit, bestaat uit veel meer dan dat. Het wordt gevormd door je verleden, je karakter en je omgeving. Een niet-aangeboren hersenletsel kan hier grote impact op hebben; ben je nog wel de persoon die je voorheen was? En hoe zit dat voor anderen? Het tweede NAH-Trefpunt van 2020 heeft als thema ‘Identiteit en NAH’.

Het NAH-Trefpunt is een initiatief van Pluryn en vindt plaats op maandag 9 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. Het eerste deel van de avond gaat in op de theorie. Daarna vertelt een ervaringsdeskundige over hoe haar partner is veranderd na zijn hersenletsel.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), betrokkenen en andere geïnteresseerden. Het NAH-Trefpunt is een informatiepunt over hersenletsel en een ontmoetingsplek en vindt zes keer per jaar plaats. Telkens is er een ander thema.

De overige data van het NAH-Trefpunt zijn op:

Maandag 11 mei van 10:00 tot 12:00

Maandag 29 juni van 19:00 tot 21:00

Maandag 7 september van 10:00 tot 12:00

Maandag 16 november van 19:00 tot 21:00

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden is niet verplicht, maar wel zo makkelijk. Ga hiervoor naar www.pluryn.nl/nah-trefpunt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden