Stille winkel
Stille winkel (Foto: Hans Oosterman)

De Boekenlegger ook gesloten

Tiel - De Boekenlegger, het bekende boeken antiquariaat in Tiel heeft vanwege de Corona crisis helaas ook haar deuren moeten sluiten.

Juist nu zoveel mensen thuis zitten en er tijd is om heerlijk een boek te lezen. Het grootste deel van het vrijwilligersteam van de Boekenlegger zit wat betreft leeftijd ook in de risico groep dus helaas moest de winkel dicht.

Voor steunmaatregelen van de overheid komt de winkel helaas ook niet in aanmerking. Het is een stichting voor een goed doel ( straatkinderen in Tanzania), zonder loonkosten en belastingverplichtingen.

De vaste kosten lopen echter wel door dus wij vragen onze trouwe klanten de Boekenlegger te blijven steunen door bijvoorbeeld een on-line aankoop op www.boekenleggertiel.nl. Want ons internet team blijft de dagelijkse bestellingen bij toerbeurt gewoon afhandelen. Wist U dat we ongeveer 3500 boeken op onze website hebben staan.

Ook ons filiaal in de boekenschuren aan de Hermoesestraat in Zennewijnen, waar U contactloos kunt snuffelen en betalen, is nog steeds open. Alle boeken zijn daar nu voor 1€ te verkrijgen. Hopelijk komt er op deze wijze toch nog omzet binnen zodat we deze kenmerkende winkel in Tiel ook in de toekomst open kunnen houden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden