Festiviteiten Oranje en Buren

Festiviteiten Oranje en Buren

Buren - Door de maatregelen van de overheid op 23 maart zijn we als bestuur van Oranjevereniging Oranje en Buren genoodzaakt om zowel het programma voor Koningsdag als 5 mei af te gelasten.

Dit besluit hadden we eerder in de week al genomen en we hadden onze leden er reeds over geïnformeerd. Door de coronacrisis leven we in een vreemde tijd op het moment. Het belangrijkste dat nu voorop staat is de gezondheid van ons allen.

Hoe de dodenherdenking er dit jaar uit gaat zien is op dit moment ook niet te zeggen. Dat zal de komende weken moeten blijken. Besproken is om een alternatieve feestdag achter de hand te houden voor als deze crisis is bezworen. Ergens eind augustus of begin september. Daarin zouden we dan alles wat we voor 27 april en 5 mei bedacht hadden een plaats kunnen geven. Dat zullen we t.z.t., met de kennis van dat moment, bespreken en dan over besluiten.

Wij danken alle vrijwilligers die al enige tijd gestoken hadden in de voorbereidingen. Rest ons u alle goeds en sterkte te wensen in deze tijden.
Het bestuur van Oranjevereniging Oranje en Buren

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden