Afgelasting evenementen Tielse binnenstad

Afgelasting evenementen Tielse binnenstad

Tiel - Een bericht vanuit ondernemersvereniging Hart van Tiel. Het is niemand ontgaan, het coronavirus heeft ons in de greep en het lijkt of de tijd even stil staat. Ondernemersvereniging Hart van Tiel heeft helaas een streep moeten zetten door een viertal evenementen.

Het eerste evenement zou aankomend weekend plaatsvinden, Tiel Pakt Uit! Een nieuwe werkgroep heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de organisatie op poten te zetten. Gelukkig is dit werk niet voor niets geweest, want zodra we deze crisis te boven zijn, zal Tiel juist extra gaan uitpakken.

Een paar weken na Tiel Pakt Uit! zou de binnenstad oranje kleuren tijdens de verjaardag van onze Koning. De jaarlijkse Kindervrijmarkt schuift een jaartje op, dus alle kinderen hebben nu een extra jaar om allerlei leuke spulletjes te verzamelen.

De Betuwse Fruitrally, ondertussen een bekend evenement op de eerste zondag van mei. Eigenaren van mooie bijzondere (oude) auto’s rijden een tourrit door onze prachtige Betuwe, waarna de auto’s in de binnenstad tentoongesteld worden. We poetsen de auto’s een jaartje langer op en maken er in 2021 een dubbel feest van.

En dan als laatste de activiteiten rondom de viering van 75 jaar vrijheid. Vele organisaties hebben de afgelopen weken samengewerkt om tot een mooi programma te komen. De ondernemersvereniging Hart van Tiel is met een nieuw initiatief gekomen; een Historische voettocht, waarmee de evacuatie en de thuiskomst van 1945 in beeld gebracht wordt. Wij hopen deze activiteiten later dit jaar alsnog te kunnen organiseren.
De koopzondag op 5 april is wederom van de kalender gehaald.

Wij wensen iedereen enorm veel sterkte en gezondheid toe in deze onzekere periode en hopen iedereen na deze crisis weer te mogen begroeten in onze mooie binnenstad!

-------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rose van den Berg, evenementen manager, tel. 06-25124649, email rvandenberg@hartvantiel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden