De nieuwe Struingids is beschikbaar!


de nieuwe gids
de nieuwe gids (Foto: Jan van den Berg)

De nieuwe Struingids is beschikbaar!

De tweede editie van de Struingids is verschenen. Met een aantal nieuwe routes om er langs de rivieren op uit te trekken en natuurlijk veel aandacht voor cultuur, mensen, landschap & natuur.

Makers Emmie Nuijen en Jan van den Berg hopen hiermee een inspirerende gids te hebben gemaakt, met info over ons typisch Nederlandse rivierengebied, de nooit aflatende natuur en de cultuur die we gedurende vele eeuwen hebben opgebouwd. Inspiratie biedt deze gids hopelijk ook, o.a. om er op uit te trekken, nu of in de toekomst.

De gids is gemaakt dankzij meewerkende Rivierenlanders, ondernemers, organisaties en een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland.

Hoe kom je aan de Struingids?

De Struingids is gratis op te halen op diverse plekken in het Rivierenland, ook bij Van den Berg Sporthuis Tiel. Kijk op www.struingids.nl voor de meest actuele stand van zaken.

Wil of kun je niet naar een ophaalpunt, dan kun je een exemplaar bestellen op de website. Hier is de gids ook digitaal in te zien. Ook alle nieuwe routes komen als pdf op de website, dus makkelijk uit te printen.

Organisaties kunnen tegen betaling een grote partij Struingidsen tegelijk afnemen (vanaf 200 stuks), bijvoorbeeld om uit te delen aan bezoekers of bij een congres. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden