Groenafval uit de tuin wegbrengen


Foto:

Groenafval uit de tuin wegbrengen

Geldermalsen - Vanaf vrijdag 3 april kunnen inwoners van Rivierenland hun groenafval uit de tuin ook gratis wegbrengen naar Kegelaar in Opheusden. Avri heeft bij Kegelaar een extra inleverpunt voor groenafval geopend om de drukke milieustraat in Tiel te ontlasten. 

Extra service

De milieustraat in Tiel is de best bezochte milieustraat van Avri. Omdat de ruimte er beperkt is, leidt dat soms tot langere wachttijden. Zeker nu tijdens de coronacrisis inwoners de vrijgekomen tijd lijken te besteden aan opruimen en tuinieren. Daarom is er een beperking ingesteld van maximaal 15 auto’s tegelijk op de Avri-milieustraten.

Omdat het toch druk blijft op de milieustraat in Tiel, opent Avri nu als extra service een zesde inleverpunt voor groenafval uit de tuin in Opheusden.

Maximaal 2 m 3  particulier groenafval uit de tuin

Het nieuwe inleverpunt is vooral interessant voor inwoners van Neder-Betuwe, Tiel en Buren die de wachttijden bij de milieustraat in Tiel willen vermijden. Het gratis inleveren van maximaal 2 m3 groenafval uit de tuin is mogelijk voor inwoners die komen met een personenauto (eventueel met aanhanger).

Waar en wanneer?

Kegelaar is te vinden aan de Dodewaardsestraat 2 in Opheusden, vlakbij A15 afslag Dodewaard. Het nieuwe inleverpunt is op werkdagen geopend van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden