De Bloesemflats De Appel, De Peer en De Kers hebben op de kop van de gebouwen een vlag hangen met de aanmoedigende slogan: Met elkaar – Voor elkaar.
De Bloesemflats De Appel, De Peer en De Kers hebben op de kop van de gebouwen een vlag hangen met de aanmoedigende slogan: Met elkaar – Voor elkaar. (Foto: Marianne van der Ven)

Bloesemflats in Tiel vlaggen in strijd tegen Corona virus

TIEL – Met elkaar – Voor elkaar. Het is een allesomvattende uiting van  en door  de bevolking om de strijd tegen het Coronavirus aan te gaan.  De Bloesemflats aan de Wadenoijenlaan in Tiel onderstrepen dat met speciale vlaggen op de kop van de drie gebouwen.

De Bloesemflats, bestaande uit 72 seniorenwoningen, staan precies tegenover het winkelcentrum Kwadrant en grenzen aan de achterkant aan het Inundatiekanaal. Geheel in stijl zijn aan de flats de namen De Appel, De Peer en De Kers gegeven.

De bewonerscommissie, inclusief de activiteitencommissie, kwam op de idee om met de vlaggen een stukje verbondenheid uit te dragen. Afgelopen zaterdag werden ook op meerdere plaatsen kaarsjes aangestoken om de slachtoffers te gedenken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden