Werkzaamheden N320 van eind april tot begin juni

Regio - Provincie Gelderland, gemeente Buren en bedrijf Fruit NL maken een nieuwe ontsluiting van het bedrijf op de N320. Vanaf 20 april tot en met 5 juni vinden op de N320 werkzaamheden plaats.  

20 tot en met 24 april
Op de plek van de werkzaamheden wijzigt de maximale snelheid van 80 km naar 50 km per uur. Dit zorgt ervoor dat we daar veilig kunnen werken en het verkeer toch doorstroomt. Er is nog doorgaand verkeer mogelijk in 2 richtingen.

28 april tot en met 29 mei
De N320 is na Ommeren in 1 rijrichting afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, vanaf de rotonde Ommerenveldseweg richting Ooievaar. Het verkeer richting Maurik, recreatie Eiland en Culemborg leiden we om via de A15.

2 tot en met 5 juni
De N320 is bij de inrit FruitNL in beide richtingen afgesloten. Het verkeer leiden we om via de A15.

Fietsers tijdens de werkzaamheden en afsluitingen
Fietsers die vanaf de rotonde Ommererenveldseweg richting Ooievaar willen, leiden we om via het fietspad aan de andere zijde van de N320. Deze informatie staat tijdens de werkzaamheden ook op tekstkarren. De provincie zet waar nodig verkeersregelaars in.

Meer informatie vindt u op  www.gelderland.nl/N320 . De actuele informatie over werkzaamheden en afsluitingen staat op bereikbaargelderland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden