Tijdelijk extra fietsenstallingen rond binnenstad Tiel

Tiel - We moeten nog steeds 1,5 meter afstand houden. Dat is en blijft één van de richtlijnen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. In de binnenstad is de ruimte beperkt. Daarom roepen we bezoekers op om, als zij op de fiets komen, hun fiets te parkeren in  de tijdelijke extra fietsenrekken rond de binnenstad. 

De fietsenrekken staan op de volgende plekken: bij parkeerterrein Oude Haven, naast het oude postkantoor op het Hoogeinde, aan het begin van de Hoogeindsestraat en op de Varkensmarkt.

Wethouder Frank Groen van openbare ruimte: “Laten we rekening houden met elkaar en er voor zorgen dat we die zo belangrijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Neem uw fiets niet mee de binnenstad in, maar parkeer hem in één van de fietsenstallingen. En vermijdt drukte. En als u verkouden bent of hoest of als een huisgenoot koorts heeft of benauwd is, blijft u natuurlijk thuis. Samen krijgen we corona onder controle.”

De fietsenrekken zijn een aanvulling op de bestaande fietsenstallingen. Bij de Oude Haven is een bewaakte fietsenstalling. Daar is het ook mogelijk een elektrische fiets op te laden. In parkeergarage Westluidense Poort is een overdekte fietsenstalling.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden