Grote merken E-bikes bij Style Cycles

Grote merken E-bikes bij Style Cycles

In 2005 opende Style Cycles Tiel haar deuren. In de loop van de tijd heeft deze winkel een regionaal karakter gekregen. Je vindt hier voornamelijk de grote merken E-bikes.

Tiel - De fietswinkel is recentelijk uitgebreid met het merk Urban Arrow. Een van de grootste en beste merken op het gebied van elektrische bakfietsen.
Om verder aan te sluiten bij de wensen van de klant is de winkel uitgebreid met een servicepunt. Op de Kamperfoelie 6, in de wijk Passewaaij in Tiel, werd 15 mei het Style Cycles Service Punt geopend. Hoewel dit natuurlijk een feestelijke gebeurtenis is, hebben zijn we daar op gepaste wijze geopend vanwege de coronaproblematiek. Bij het Servicepunt kan de klant terecht voor fietsreparaties aan alle merken fietsen.
Style Cycles heeft een verkoop- en serviceteam wat bestaat uit acht gemotiveerde mensen. Daarvan wordt Richard het aanspreekpunt voor het servicepunt op Passewaaij.
Vier jaar geleden verliet Richard de tweewieler zaak, maar de uitdaging die Service Punt op Passewaaij hem biedt was de aanleiding terug te komen.
“Bij mij kan de klant terecht voor alle reparaties aan de fiets. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden.”, aldus Richard.
In combinatie met het 15 jarig bestaan en de opening op 15 mei wordt er nu 15% korting gegeven op alle fietsaccessoires en onderdelen. Die geldt uiteraard ook in de winkel op de Nieuwe Tielseweg 69 in Tiel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden