Mondkapjes verplicht op veerponten

Naar aanleiding van de versoepelde maatregelen met betrekking tot het coronavirus heeft de overheid besloten het dragen van mondkapjes per 1 juni te verplichten op de veerponten. 

Regio - Naast het verplichte gebruik van mondkapjes, zijn wij ook genoodzaakt om anderhalve meter per persoon te hanteren. Het aantal reizigers per overtocht zal door de bemanning worden bepaald en aangegeven.
Door de richtlijnen van het RIVM op te volgen zal de wachttijd hoger oplopen dan reizigers gewend zijn. Wij willen reizigers adviseren een tocht eerder te pakken, zodat zij toch op tijd en veilig aankomen op hun bestemming.
Wij zullen het besluit van de mondkapjes delen op de website en social media om zoveel mogelijk reizigers te informeren. Ook zullen wij volgende week borden ophangen waarop wordt aangegeven dat mondkapjes verplicht zijn om veilig aan boord mee te kunnen varen. Dit blijft ten alle tijd de verantwoordelijkheid van de reiziger. Passagiers die reizen in een auto hoeven geen mondkapje te dragen.

 Aangeleverd door: Serviceteam veerponten Swets Nautical Services

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden