Struinwandeling in Dreumelse Waard

Tiel - "Beste Struiner, Ja, na een rustperiode in april en mei (hebt u ook zoveel gewandeld?) start ik woensdag 3 juni weer met een georganiseerde wandeling in de uiterwaarden tussen Wamel en Dreumel. Ruimte genoeg. De groep is vast niet erg groot, en zijn het er toch flink wat, zeg 8-10 dan lopen we breed uit in het gebied. Je hoeft niet bij elkaar te blijven. Maar wellicht zijn het er gewoon 3 of 4 die meelopen. 

Let even op, we starten weer om 11.00 uur bij Hotel Het Veerhuis in Wamel aan de Veerweg, de overtocht via de pont vanuit Tiel vereist een mondkapje. Zorg dat je wat voor je mond kunt doen. 

De wandeling gaat tussen de 3 en 4 uur duren, trek goed schoeisel aan, neem als dat nodig is een regenjack mee en zorg voor je eigen lunch. We houden steeds voldoende afstand tot elkaar. Het gebied is momenteel fantastisch mooi, veel gele bloemen, veel vogels. Kom genieten. 

Graag even vooraf een mailtje of belletje als je van plan bent mee te gaan. Zoals je weet zijn er geen kosten aan verbonden, er is sprake van een vrijwillige bijdrage. 

Ga je mee? Je zult er geen spijt van krijgen."

vr gr Ton 

struincoach. 

ProHapto voor

- Wandelcoaching en 

- Haptonomische coaching 

Ton Lammers

06-40585920 / 0344 631776

www.prohapto.nl

nl.linkedin.com/in/TonLammers

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden