Foto:

Nieuw bij Body Balanz Tiel: Cupping

De miracle BB-Shaper is het eerste apparaat dat met behulp van vacuümmassage niet alleen helpt bij afslanken, maar juist ook verstrakt, lift en opvult!

Tiel - Eigenaresse Barbara Germans: “Het lichaam wordt hiermee op een natuurlijke manier vorm gegeven. Vacuümmassage is een ideale manier om de doorbloeding en doorstroming van de huid te verbeteren en afvalstoffen in probleemgebieden te elimineren. Als gevolg daarvan kunnen we overtollig vet veilig en effectief verminderen, overmatig vet verminderen, benen vormgeven, huid verstevigen en cellulite verminderen”.

Hoe werkt het nou precies?
Vacuümtherapie is een behandeling die wordt uitgevoerd door speciaal ontwikkelde cups die zijn bevestigd aan een apparaat dat zuigkracht produceert. De cups worden geplaatst op het probleemgebied. De cups zijn speciaal ontwikkeld om goed op de gebieden te passen en daarmee effectief te werken. De miracle BB-Shaper combineert de vacuümtherapie met vibratie-en infrarood therapie en is daarmee uniek.
Voor de mooie resultaten die deze methode geeft moet u o.a. denken aan: mooie gelifte en strakke billen, borstvergroting, figuurvorming, huidversteviging en een gladde huid, vertelt Barbara. Maar we kunnen met de cups ook een heerlijke rugmassage geven, waarmee we gespannen, vastzittende spieren weer kunnen ontspannen.
Kortom weer een mooie aanvulling op wat Body Balanz Tiel allemaal al te bieden heeft op het gebied van een gezond, slank en fit lichaam!

Voor meer info kunt u kijken op www.bodybalanztiel.nl

Body Balanz Tiel

Tolhuisstraat 39

4001 LN Tiel

06-15391200

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden