Foto:

Virtuele Open Dag Naaktrecreatie

Op zondag 7 juni doet Naturistenterrein De Maat (bij Ravenswaaij) mee aan de Nationale Open Dag Naaktrecreatie, dit jaar anders dan anders. 

Ravenswaaij - Door de beperkende coronamaatregelen is het deze keer helaas niet mogelijk om het terrein fysiek te bezoeken. Maar niet getreurd: er komt een virtuele Open Dag! Door het bekijken van een video kun je toch op bezoek om een indruk te krijgen van De Maat en vele andere andere naturistenterreinen. De Open Dag wordt jaarlijks georganiseerd door Natuurlijk! NFN.

Succesformule
Al jaren is de Open Dag Naaktrecreatie landelijk een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Dit jaar openen rond de veertig Nederlandse naturistenterreinen virtueel hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in bloot ontspannen. De Maat is één van de deelnemende locaties. Je kunt vanuit huis de filmpjes ‘bingewatchen’ van al die prachtige locaties. De Maat bij Ravenswaaij is één van de negen terreinen van de landelijke naturistenvereniging Zon en Leven. Voorlopig is het terrein vanaf 1 juli alleen toegankelijk voor leden van De Maat.

Nieuwsgierig?
Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op een naturistenterrein? Surf dan op zondag 7 juni naar www.natuurlijknfn.nl/opendag en bekijk de video’s van de verschillende deelnemende kampeerterreinen. Heb je vragen of wil je in contact komen? Stuur ons een email via redactiedemaat@gmail.com. We beantwoorden ze graag!

Over Natuurlijk!NFN
Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot, dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Al jaren organiseren zij de Landelijke Open Dag Naaktrecreatie. Dit jaar zijn zij ook de initiatiefnemer voor deze virtuele variant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden