Janet Kooren
Janet Kooren (Foto: )

Lisenka Pauw Fotografie nieuwe FlipPas deelnemer

Het verschil tussen een foto en een foto is toch nog steeds heel duidelijk als je de beelden ziet van de nieuwe FlipPas-deelnemer Lisenka van Veenendaal - Pauw. Ze is fotograaf en legt mensen vast. En dat doet ze op een manier die zorgt voor ontspannen, leuke en haarscherpe beelden!

Tiel - “Inmiddels drie jaar geleden heb ik mijn opleiding afgerond. Dat was vooral voor de fijne kneepjes en de echt technische achtergrond, want fotograferen doe ik al mijn hele leven. Mijn man zegt wel eens; ‘eindelijk’ is ze de opleiding gaan doen. Want het was altijd al veel meer dan een hobby.”

Herkenning
Lisenka maakt veel schoolfoto's, maar wat ze het leukste vindt is shoots van families, gezinnen, bruiloften. Maar, ook voor een zakelijke shoot draait ze haar hand niet om. “Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn. Een geslaagde foto hoeft niet per se een foto te zijn waarop iemand lacht, het gaat om de herkenning.”

En die herkenning, die hebben veel mensen uit Tiel sowieso wel bij Lisenka. “Ik heb heel lang in de T-Mobile winkel in Tiel gewerkt. Daar heb ik blijkbaar een bekend gezicht aan overgehouden”, lacht ze. “Toen dat eindigde, heb ik allerlei banen geprobeerd, maar op een gegeven moment was het wel duidelijk. Ik moest iets met mijn foto’s gaan doen. Tja, en daar zijn we dan.”

Laagdrempelig
Met haar mobiele studio kan ze zowel thuis als op locatie foto’s maken met prachtige belichting. En haar tarieven zijn gericht op haar doelgroep. “Ik wil dat het heel laagdrempelig is. Dus kan je al voor een minishoot bij me terecht voor dertig euro. Dan heb je een shoot van een half uur en krijg je vijf digitale foto’s. Dat loopt altijd heel goed, bijvoorbeeld voor Vaderdag.”
Als fotograaf is ze ontspannen en spontaan. “Er kan veel en ik neem de tijd om mensen op hun gemak te stellen. Dat zie je terug aan de foto’s en in de reacties. Heerlijk vind ik dat!

FlipPas-fotograaf
En nu wordt ze dus FlipPas-fotograaf. Mensen met een FlipPas kunnen bij haar punten sparen én inleveren. “Ik vind de FlipPas echt een supergoed initiatief. Altijd al, maar nu is het helemaal belangrijk om klanten naar je winkel te trekken én ze te belonen. En dat lokaal met andere ondernemers, dat is natuurlijk helemaal mooi. Ik ben dus heel blij dat ik ook deelnemer kan zijn, ook al heb ik geen echte ‘winkel’. Ik heb hem zelf al heel lang en gebruik hem overal waar het maar kan. Als FlipPas-fotograaf zal ik ook gaan zorgen voor de foto’s van de maandelijkse prijsuitreikingen en de nieuwe deelnemers. Ik verheug me er op!”

Over de FlipPas
De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden