Foto:

Kunstroute Buren B!zonder 2020 online

De Oranjestad Buren zou dit pinksterweekend drukker zijn dan anders. De organisatie van de Kunstroute Buren B!zonder was in maart al in volle gang. Kunst werd gemaakt, negen locaties in Buren waren beschikbaar, de flyer was in de maak en de banieren besteld. Maar zoals veel evenementen kon de zeventiende route met Pinksteren niet doorgaan.

Buren - Vanaf 30 mei nodigen de organisatie en de deelnemende kunstenaars u uit om online de kunstroute Buren B!zonder 2020 te bezoeken. Onze kunstenaars presenteren zich via onze social media platforms Facebook en Instagram. Kijkt u vanuit uw huis of tuin naar foto’s van kunstwerken. Leest u verhalen van de kunstenaars. Of bekijkt u de vlogs, gemaakt door de kunstenaars.

Open Atelier
Wilt u na het bezoeken van de online route de kunst in het echt gaan bekijken? Of in gesprek gaan met de maker? Met de Covid-19 regels in acht nemend is het mogelijk om enkele ateliers in de Gemeente Buren te bezoeken. De kunstenaar zal u, op gepaste afstand, ontvangen en rondleiden. Bent u hierin geïnteresseerd, klik dan door naar de website van uw favoriete kunstenaar en maak een afspraak voor een atelierbezoek.

Verandering
De kunstenaars werkten door tijdens de coronacrisis. Heeft deze tijd de kunst beïnvloed of geïnspireerd? Bent u door het bekijken hiervan aan het denken gezet? Wij zijn benieuwd. Laat uw reactie achter op onze social media.

Bezoek de online kunstroute Buren B!zonder
Facebook https://www.facebook.com/Kunstroute-Buren-Bzonder-127867257311456/
Instagram: https://www.instagram.com/kunstrouteburenbzonder

Vragen over de online route: secretaris@kunstrouteburen.nl - 06 189 079 53

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden