Foto:

Je boek uitgeven in coronatijd


Als je al een aantal jaren blogs schrijft en hiervan een boek uitgegeven wordt, is dat natuurlijk erg leuk. Maar als dit midden in de coronatijd valt, wat doe je dan? Het overkwam Joëlla van der Breggen, inwoonster van Tiel, bij de lancering van haar boek ‘Iedere dag wat…

Tiel - Ze besloot er het beste van te maken en voor de boekpresentatie en de overhandiging van een 1e exemplaar creatieve alternatieven te verzinnen. In plaats van een feestelijke boekpresentatie nam ze een kort introductiefilmpje op voor Social Media. Uiteraard ging dit gepaard met allerlei bloopers als tekst kwijt, lachbui, de kat in beeld enzovoort. Ook de overhandiging van het 1e exemplaar aan haar oud-collega Frank was een breinbreker. Hij is een belangrijke stimulans geweest bij de totstandkoming van dit boek, maar valt in de risicogroep voor corona. Met behulp van een visnet met een stok van zeker twee 2 meter werd het boek uiteindelijk volledig coronaproof overhandigd! Geen groots evenement, maar een gezellig moment in een zonnige achtertuin. Een boek uitgeven in coronatijd levert in ieder geval genoeg schrijfstof op!
Iedere dag wat…, blogs uit het leven van een moeder is te verkrijgen bij boekhandel Arentsen in Tiel of te bestellen bij uitgeverij Boekscout.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden