Remco Boer, directeur Particulieren & Private Banking bij het nieuwe Rabobank kantoor in het centrum van Tiel
Remco Boer, directeur Particulieren & Private Banking bij het nieuwe Rabobank kantoor in het centrum van Tiel (Foto: Peter Venema)

Rabobank opent nieuwe locatie in Tiel

De Rabobank in Tiel gaat verhuizen. De bank heeft behoefte aan een moderner advieskantoor. Op 1 juli opent de bank de deuren van haar pand in het centrum van Tiel aan de Hoogeindsestraat 32.

Tiel - “Met het pand aan de Hoogeindsestraat hebben we voor ons advieskantoor een mooie locatie in het centrum van Tiel gevonden”, zegt Remco Boer, directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe. Hij is dan ook verheugd om te melden dat de deuren in Tiel en omgeving weer open gaan. “We zien de laatste tijd een versnelling in onze online dienstverlening ontstaan. Veel klanten regelden hun bankzaken de afgelopen periode via telefonie, internet, de Rabo App of via een videogesprek. Zij waren vaak verrast over de mogelijkheden en waardeerden deze positief. Toch vinden we het erg belangrijk dat klanten bij ons terecht kunnen voor zaken die ze niet online kunnen regelen. De nieuwe locatie in het centrum van Tiel is daar uitermate goed geschikt voor. Het kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Het advieskantoor heeft een moderne uitstraling passend bij de wensen van deze tijd. Het pand is voorzien van diverse spreekkamers waar klanten met de benodigde privacy hun bankzaken kunnen bespreken. De openingstijden van het kantoor zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Uiteraard blijven we ook telefonisch en via video of chat bereikbaar.”

Geldkiosk
“In het nieuwe kantoor zijn geen geldautomaten aanwezig. Geld opnemen en storten kan bij de geldkiosk bij het parkeerterrein aan de Oude Haven in Tiel. Met de plaatsing van de geldkiosk lopen we vooruit op de samenwerking van de Nederlandse grootbanken met Geldmaat. Hiermee worden geldautomaten gelijkmatiger verspreid over de regio, waardoor iedereen gemakkelijker geld kan blijven opnemen en storten.”

Heropenen kantoren in de regio
Medio maart sloot Rabobank West Betuwe een aantal vestigingen in de regio vanwege de uitbraak van het coronavirus. Met de heropening van Tiel kunnen klanten weer binnen een redelijke afstand bij een Rabobankkantoor terecht. Echter, zolang het coronavirus er is, blijft Rabobank terughoudend met het heropenen van de andere kantoren. Over de heropening van de kantoren in Culemborg en Opheusden wordt binnenkort een besluit genomen.

De actuele openingstijden en beschikbaarheid van de geldautomaten is te vinden op rabobank.nl/westbetuwe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden