Stewards TEC ontvangen certificaat


Marcel Bekker ontvangt het certificaat uit handen van Gökhan Önder, directeur van URAS Group B.V.
Marcel Bekker ontvangt het certificaat uit handen van Gökhan Önder, directeur van URAS Group B.V. (Foto: Natasja Jansen)

Stewards TEC ontvangen certificaat

De stewards bij TEC, uit handen van Gökhan Önder, directeur van URAS Group B.V. een certificaat ontvangen voor het goed afronden van de cursus Steward (onder richtlijnen van de KNVB), die de stewards bij URAS Security hebben gevolgd.

Veiligheid en gastheerschap

Tiel - De afgelopen weken hebben Edward Schiltmans, Marcel Bekker, Jeroen van Stuijvenberg, Mo Aboulayoune, John Leeman en Daniëlle Germans, stewards bij TEC, bij URAS Security de cursus Steward (onder richtlijnen van de KNVB) gevolgd. Met deze cursus hebben de stewards bij TEC nog meer handvatten om de veiligheid en het gastheerschap bij TEC te garanderen .

“Goed gastheerschap en veiligheid stonden bij onze stewards al voorop, maar met het volgen en afronden van deze cursus hebben we de puntjes nog meer op de i gezet. “, zegt Christan Hofman, veiligheidscoördinator bij TEC. Christan Hofman is samen met Wanda van IJzendoorn, ook veiligheidscoördinator bij TEC, verantwoordelijk voor de veiligheid op sportpark De Lok tijdens de wedstrijddagen van TEC.

“We hebben hier bij TEC een mooi team van stewards. Er wordt goed en prettig samengewerkt en gastheerschap en veiligheid speelt bij alles wat we doen een grote rol. Daar ben ik echt trots op. Wij willen onze leden, spelers, supporters, vrijwilligers en uitsupporters een prettige omgeving bieden, waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Het verder opleiden van onze stewards is de volgende stap die we bij TEC hebben gezet om de organisatie van TEC verder te professionaliseren en een kwaliteitsimpuls te maken op het gebied van veiligheid en gastheerschap. De samenwerking met URAS Security helpt ons om ons doel te bereiken.”

Sinds maart dit jaar werken TEC en URAS Security naar alle tevredenheid samen. Het (verder) opleiden van de stewards, het realiseren van 24/7 cameratoezicht op het sportpark, de professionele beveiligingsmensen van URAS Security, die op wedstrijddagen aanwezig zijn om de stewards te ondersteunen en het toezicht op het sportpark (surveillance en alarmcontrole), maken onderdeel uit van die samenwerking.

Professioneel, vriendelijk en gastvrij

URAS Security B.V. uit Boven-Leeuwen is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligings- en bewakingsdiensten en oplossingen biedt voor verschillende beveiligingsproblemen. URAS Security werd onlangs genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar.

“Wij zijn blij dat we op URAS Security kunnen rekenen als onze beveiligingspartner.”, zegt Christan. “URAS Security is een flexibel, klantgericht en betrouwbaar bedrijf, dat staat voor kwaliteit. De samenwerking is heel prettig en er wordt continu met ons meegedacht hoe we het gastheerschap en de veiligheid bij TEC kunnen blijven garanderen. We kijken dan ook uit naar een langdurige en prettige samenwerking met URAS Security.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden