Voedselbank winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Tiel


Dick Kusters van Voedselbank Tiel winkelt één minuut gratis tijdens feestelijke opening van Kruidvat Tiel.
Dick Kusters van Voedselbank Tiel winkelt één minuut gratis tijdens feestelijke opening van Kruidvat Tiel. (Foto: Bibi Neuray / Photo Republic)

Voedselbank winkelt één minuut gratis bij Kruidvat Tiel

Nieuwe Kruidvat winkel aan Westledeplein 9 feestelijk geopendKlanten uit Tiel en omgeving zijn van harte welkomVoedselbank geholpen met o.a. verzorgingsproducten

Tiel - Kruidvat heet alle klanten uit Tiel en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Westledeplein 9. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dick Kusters één minuut gratis winkelen voor de Voedselbank Tiel. Voedselbank Tiel helpt mensen uit Tiel. Naast voedsel ontvangen zij ook verzorgingsproducten en andere producten die nodig zijn in het dagelijks leven, zoals wasmiddel. Dick wist een flink aantal producten te verzamelen.

“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van de Voedselbank” vertelt winkelmanager Marchien van Herk. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Marchien en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Tiel en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”

Voedselbank Tiel

Dick is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Hij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de Voedselbank Tiel. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden