Feestelijke opening Rabobank in Tiel


Remco Boer, directeur Particulieren & Private Banking en Heske Groenendaal, voorzitter van de RvC, openen het kersverse kantoor van de Rabobank aan de Hoogeindsestraat 32 in Tiel
Remco Boer, directeur Particulieren & Private Banking en Heske Groenendaal, voorzitter van de RvC, openen het kersverse kantoor van de Rabobank aan de Hoogeindsestraat 32 in Tiel (Foto: Peter Venema)

Feestelijke opening Rabobank in Tiel

Met het doorknippen van het lint werd woensdagochtend 1 juli het kantoor van de Rabobank in het centrum van Tiel feestelijk geopend. Met het moderne kantoor blijft de bank fysiek dichtbij in Tiel en omgeving.

Tiel - Remco Boer, directeur Particulieren & Private Banking van de bank gaf in zijn openingsspeech aan dat hij blij is met het kantoor in het centrum van Tiel waar klanten en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. “We vinden het belangrijk dat klanten bij ons terecht kunnen voor zaken die ze niet online kunnen regelen. De bank is op deze manier dichtbij de mensen”, zegt Remco Boer. Heske Groenendaal, voorzitter van de raad van commissarissen van de bank, knipte het lint door en opende daarmee officieel de vestiging aan de Hoogeindsestraat 32. Bij de opening waren een aantal medewerkers en een afvaardiging vanuit de ledenraad en RvC aanwezig. Een toost op het nieuwe pand met Betuwse Krenkelaar mocht daarna uiteraard niet ontbreken.

Automaten verhuizen naar Oude Haven
Klanten wisten het kantoor direct al goed te vinden en werden gastvrij ontvangen door de adviseurs van de bank. Een aantal klanten moest nog wel even wennen aan het feit dat de geldautomaten van de bank verhuisd zijn naar het parkeerterrein aan de Oude Haven in Tiel. Daar plaatste de bank in april een geldkiosk voor het opnemen en storten van geld en het zakelijk afstorten via sealbags.

Het kersverse kantoor aan de Hoogeindsestraat is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Uiteraard blijft de bank ook telefonisch en via video of chat bereikbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden