Studenten slagen bij ROC Rivor


Moeder en dochter Verbeek
Moeder en dochter Verbeek (Foto: ROC Rivor)

Studenten slagen bij ROC Rivor

Het waren heftige en onzekere maanden, maar ondanks de onzekerheid die corona met zich mee bracht, hebben de laatstejaars studenten van ROC Rivor alles op alles gezet om hun diploma te behalen.

Tiel - En dat is voor heel veel studenten gelukt. Een hele knappe prestatie! Onder de gediplomeerden bevindt zich bovendien een wel heel bijzonder stel: een moeder en dochter studeren tegelijk af voor een opleiding in de zorg. Zij ontvingen afgelopen week op dezelfde dag hun diploma.
Een unieke situatie kun je dit wel noemen. Dochter Carlijn Verbeek slaagde voor de opleiding Verpleegkundige en moeder Marga Verbeek behaalde haar diploma als dubbel gekwalificeerd Verzorgende IG en Begeleider specifieke doelgroepen.
Moeder Marga vertelt: “Heel apart en bijzonder om zo samen met je dochter tegelijk een diploma te behalen. Ik heb tijdens de studie veel steun van haar gehad, vooral in het werken met de laptop. Ook vond ik het best pittig om een studie te volgen in combinatie met een gezin en de zorg voor mijn moeder. Nu ik mijn studie heb afgerond, voel ik me 10 kilo lichter!”
ROC Rivor feliciteert alle geslaagden met hun diploma!

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden