Veertien Tielenaren ontvangen lintje


Mw. Van Groenestijn, mw. Steigerwald, burgemeester Beenakker, dhr. Carron.
Mw. Van Groenestijn, mw. Steigerwald, burgemeester Beenakker, dhr. Carron. (Foto: Herman Stöver)

Veertien Tielenaren ontvangen lintje

De jaarlijkse Lintjesregen was dit jaar anders dan anders. De uitreiking van de lintjes vlak voor Koningsdag kon door het coronavirus niet doorgaan. Wel bracht burgemeester Hans Beenakker op vrijdag 24 april 14 Tielenaren telefonisch het heugelijke nieuws dat zij waren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De echte uitreiking gebeurde op 2 en 3 juli. 

Tiel - Niet tijdens één grote bijeenkomst, maar in vier bijeenkomsten in de grote zaal van Zinder. Zo kon iedereen zich houden aan de zo belangrijke regel om 1,5 meter afstand te houden.  Naast deze 14 Tielenaren zijn nog twee inwoners benoemd. Zij hebben vrijwilligerswerk gedaan in de gemeente Buren en hebben in die gemeente hun onderscheiding gekregen.

Meer in detail over de verdiensten van de gedecoreerden: tiel.nl. Zoek op 'Lintjesregen 2020'

Foto  Herman Stöver: van links naar rechts op de foto: Mw. Van Groenestijn, Mw. Steigerwald, Burgemeester Beenakker, Dhr. Carron.

Foto  Raphaël Drent: van links naar rechts op de foto: Dhr. Van Oort, Dhr. Oostendorp, Burgemeester Beenakker, Dhr. Dix, Dhr. Schadee.

Foto  Raphaël Drent van links naar rechts op de foto: Dhr. Meeter, Burgemeester Beenakker, Dhr. En Mw. Nouwens.

Foto  Raphaël Drent van links naar rechts op de foto: Dhr. Van Rhee, Mw. Schimmel, Dhr. De Rooij, Burgemeester Beenakker, Mw. Roozenboom.

(Bron: gemeente Tiel)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden