Kasteel Wijenburg ontvangt weer bruidsparen


Foto:

Kasteel Wijenburg ontvangt weer bruidsparen

We mogen weer bruidsparen ontvangen! Vind de locatie van je dromen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Echteld, – De Open Toptrouwlocatie Route vindt zondag 12 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur plaats in meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Het grote verschil met de vorige edities is dat aanstaande bruidsparen zich wel verplicht moeten aanmelden. Zo kunnen de locaties zorgen voor een goede verspreiding van bezoekers en de 1,5 meter regel in acht houden. Kasteel Wijenburg opent ook op deze dag de deuren voor iedereen met trouwplannen. Geheel vrijblijvend kan het kasteel bewonderd worden.
Het Betuwse Kasteel Wijenburg is altijd een druk bezochte locatie op deze dag. ”Wij bieden als één van de weinige locaties onze zalen zo aan alsof het lijkt dat er elk moment getrouwd kan worden! Zo krijgen geïnteresseerde stellen een prachtig kijkje in hun eigen huwelijksdag op het kasteel!.” “Wij zijn heel blij dat we aanstaande bruidsparen weer live mogen ontmoeten en rondleiden”, aldus Algemeen Manager Johan Huisman.
De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen.
Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/kasteel-wijenburg/. Wie zich registreert, maakt kans om hun huwelijksdag terug te winnen!

Voor meer informatie:

Kasteel Wijenburg – Echteld
Johan Huisman
Algemeen Manager
0344-641859
jhuisman@kasteelwijenburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden