VakantieBijbelWeek 'Duik erin' in IJzendoorn


Dit jaar VakantieBijbelWeek in IJzendoorn op het grasveld voor de kerk
Dit jaar VakantieBijbelWeek in IJzendoorn op het grasveld voor de kerk (Foto: VBW IJzendoorn)

VakantieBijbelWeek 'Duik erin' in IJzendoorn

In IJzendoorn wordt dit jaar weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle leeftijden. Van zaterdag 18 juli tot en met donderdag 23 juli kun je daar met elkaar in Gods Woord duiken. Maar ook duiken ze de natuur in om een spel of speurtocht te doen. Dit jaar moet er van te voren opgegeven worden door een mail te sturen naar vbwijzendoorn@outlook.com.

IJzerdoorn - Op zaterdag 18 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. 's Avonds om 18.30 uur is er een digitale startavond met de prijsuitreiking en een online spel. Dit is te volgen via YouTube hervormdijzendoorn.

Zondag 19 juli is iedereen van harte welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint om ook daar met elkaar in Gods Woord te duiken. Dit kan door aan te melden bij j_knap@yahoo.com. Daarna is het gezellig koffie drinken en liederen zingen buiten op het grasveld voor de kerk. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand van andere volwassenen.

De kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van dinsdag 21 juli tot donderdag 23 juli welkom van 9.30-12.00 uur. Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en ze duiken de natuur in of knutselen iets moois. Op de woensdagmorgen is er Levend Stratego voor de bovenbouw en verschillende spelletjes voor de onderbouw (tot 13.00 uur).

Maar ook 's avonds is er voor oud en jong wat te doen. Op dinsdagavond is er Vossenjacht en op woensdagavond kan iedereen vanaf de brugklas zich uitleven met Levend Stratego en het Zeeroverspel. Donderdagavond is de afsluitingsavond, zodat iedereen nog kan horen en zien wat ze ontdekt hebben.

De VBWY wordt dit jaar gehouden op het grasveld voor de Hervormde Kerk te IJzendoorn. Iedereen is van harte welkom! Wel is het dit jaar echt belangrijk dat er van tevoren opgegeven wordt in verband met de coronamaatregelen. Dit kan door te mailen naar vbwijzendoorn@outlook.com. Het hele programma en verdere informatie is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden