Minifestival ‘Terras aan de Markt’ verbindt dit jaar met muziek

Minifestival ‘Terras aan de Markt’ verbindt dit jaar met muziek

Op zondag 6 september 2020 vindt een speciale editie plaats van het jaarlijkse evenement ‘Theater aan de Markt’. Voor deze keer onder de naam ‘Terras aan de Markt’. 

Beusichem - Het evenement waar muziek, cabaret en (kinder)theater samenkomen kan dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Desondanks brengt Theater Heerenlogement haar omgeving in dit bijzondere jaar toch samen middels muziek en gezelligheid.
Terras aan de Markt brengt wat de naam al doet vermoeden.

Het marktplein van Beusichem wordt omgetoverd tot één groot terras waar 50 tafeltjes staan met 2 stoelen. Zo kan iedereen op anderhalf meter afstand een drankje doen en van de muziek genieten. Want op het podium van de muziektent zal de band Pierre et Les Optimistes voor de juiste sfeer zorgen.

Pierre et les Optimistes is een Frans-Nederlandse zigeuner-jazzband met een Gipsy twist. Zij nemen je mee terug naar de jaren '30. Geïnspireerd door de jazz van jazzlegende Django Reinhardt, en door het werk van artiesten als Louis Armstrong en Louis Prima. Echt een band voor op een (hopelijk) zonnig terras, om de coronaperikelen even te vergeten.

Het programma van Terras aan de Markt vindt twee keer achter elkaar plaats. Van 16.00 tot 16.50 uur en van 17.00 tot 17.50 uur. Op deze manier kunnen in totaal 100 bezoekers het minifestival bijwonen. Terras aan de Markt is alleen toegankelijk voor bezoekers die van tevoren een kaartje hebben gekocht. Een kaartje kost €25,-. Hiermee koop je een 2-persoonstafel inclusief drankjes naar keuze die gedurende het optreden worden geserveerd. Kinderen van de bezoekers hebben gratis

toegang. Zij kunnen op lange knutseltafels samen meegenieten van de muziek. Op deze manier kan de organisatie waarborgen dat iedereen op een veilige en gezonde manier kan genieten van een middagje uit.
Kaartjes zijn vanaf 20 juli te koop via www.theaterheerenlogement.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden