kinderen leggen naam teisterbanders
kinderen leggen naam teisterbanders (Foto: Bob Akkermans)

Knallende afsluiting jeugd Teisterbanders

Wat een drukte in Kerk-Avezaath. Het hele weekend veel activiteit op en rond het terrein van de Teisterbanders.

Kerk-Avezaath - Op vrijdag is er een fotospeurtocht. De foto’s zijn allemaal opdrachten. Een oma met Ajax tenue, straatnaambord zonder straat, een wild dier, jongste speler in Teisterbanders winterjas en met Teisterbanders sjaal om zijn zo maar een paar voorbeelden. Sommige groepen worden geholpen door een paar fanatieke Teisterbanders fans en hebben snel veel punten verzameld. Het is gezellig druk in het dorp en veel bewoners genieten mee. De jeugd van Teisterbanders sluit de dag af met heerlijke pizza’s.

De zaterdag begint met een voetbaltoernooi, teams door elkaar van jong naar oud en wedstrijden onder leeftijdsgenoten. In de middag gaat alle Jeugd zwemmen bij het aquapark In Den Boomgaard in Kapel-Avezaath. Veel lol op de geweldige attracties in het water en alleen het fietsen er naar toe is al een feest. Terug bij De Teisterbanders is er een heerlijke BBQ verzorgd door slagerij Arisse uit Beesd. Een trouwe sponsor van de Jeugdreis. Het toetje komt ook van sponsoren uit het dorp, appels van Den Haan en Kersen van Van Steenis, de opa van Jesse. Na het eten is het tijd voor een geweldige vossenjacht. Een postbode is origineel pak, houthakkers, vissers en een auto met panne. Voetballers uit de senioren team oud leden van de club, (oud)bestuursleden, allemaal ze hadden allemaal een rol in dit spektakel. De kinderen verzamelden letters en punten. De afsluiting is bij het kampvuur met heerlijke kaasstengels van bakkerij Bouwman.

Ook zondag is het feest. De jeugd van de Teisterbanders begint met een uitgebreid ontbijt op de club. Helemaal gesponsord door Zalencentrum en catering De Avezathen. Met volle buik kan de zeskamp beginnen. Voetbal-dart, voetballen op zeepbaan, rok-voetbal en als afsluiter de buikschuifbaan.

De ruimte op de club en de ruime opzet van de activiteiten maken het voor ouders ook mogelijk om even mee te genieten van al het spektakel. Het zonnetje, de aangename temperatuur maken het geweldige weekend compleet. Teisterbanders laat het weer zien, Teisterbanders dat is meer dan alleen voetbal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden