Wuite Mode, FlipPas-prijzenpartner van augustus


Foto: Lisenka Pauw Fotografie

Wuite Mode, FlipPas-prijzenpartner van augustus

Eigenlijk waren ze in de maand april prijzenpartner. Vanwege de onzekerheid die de coronamaatregelen met zich meebrachten, werd in goed overleg besloten die te verplaatsen naar augustus. De prijs? Een modecheque van 600 euro.

Tiel - Augustus is bovendien een mooie gelegenheid, aangezien het in deze maand precies een jaar geleden is dat Wuite Mode de huidige locatie aan de Groenmarkt betrok. Een locatie die nu helemaal zijn voordelen bewijst, vanwege de ruime opzet.

“Fijn dat er weer leven in de stad is”, zegt Annemiek Wuite. “Het is nu vooral druk met toeristen, die zonder uitzondering bijzonder positief zijn over Tiel, dat moeten we blijven zeggen, want Tiel heeft gewoon een gezellig centrum. Hier op de Groenmarkt met alle terrassen is het met mooi weer echt heel erg gezellig.” Al sinds Hemelvaart weten de klanten de winkel weer goed te vinden. “Mensen komen heel gericht kleding kopen en minder funshoppen. Dat is eigenlijk ook maar goed ook, want als iedereen zich goed aan de maatregelen blijft houden, dan kunnen we ook door blijven winkelen met zijn allen. Ik hoop van harte dat het allemaal goed blijft gaan.” Zoals gebruikelijk is er weer veel nieuws te melden. “De nieuwe collecties komen al binnen en we hebben een mooi nieuw damesmerk, Zoso, dat een hele goede pasvorm en kwaliteit kledingstukken heeft. We hebben prachtige travelkwaliteit kleding en voor de winter van deze kwaliteit ook gevoerde broeken van het merk NED. Een mooi merk van Nederlandse oorsprong, dat is natuurlijk extra leuk.”

Veel kleuren
Dit najaar staan de warme kleuren weer centraal, oker, bruin, petrol en heel veel groen, ook voor de mannen. Annemiek lacht, “Tja, we zijn veel meer thuis, dus veel van de kleding is comfortabel en toch netjes, ook voor de mannen.”
Als shop-in-shopconcept heeft ze het merk No Excess recent uitgebreid. “Dat concept bevalt ons goed en we hebben er nu meer spijkerbroeken van in de winkel.” En ook over de FlipPas is Annemiek nog steeds zeer te spreken. “Dat het dit najaar al weer vijf jaar is! Dat is toch geweldig? En dat er nog steeds nieuwe winkels bijkomen, is ook superleuk.” En de winnaar van de FlipPas-maandprijs van augustus mag voor maar liefst zeshonderd euro genieten van het uitgebreide aanbod.-------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie:
•        Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rose van den Berg, marketing & communicatie, tel. 06-25124649, email rvandenberg@hartvantiel.nl
•        Foto gemaakt door Lisenka Pauw Fotografie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden