‘Besparen met kleine maatregelen’


Foto: Energieloket Rivierenland

‘Besparen met kleine maatregelen’

  Bijeenkomst

Woensdagavond 7 april om 19.30 uur organiseert Energieloket Rivierenland het gratis online webinar ‘Verlaag je energierekening met kleine maatregelen’. Speciaal voor woningeigenaren in de regio Rivierenland. 

Regio - Hoe kun je snel, goedkoop en makkelijk je energierekening verlagen zonder dat daar twee rechter handen of een hoop geld voor nodig is? We lopen in een klein uurtje de verschillende mogelijkheden door om snel en gemakkelijk energie te kunnen besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen te realiseren.

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je de kieren moet dichten en dat je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben etc. Maar welke moet je dan hebben? En is radiatorfolie nu wel zo zinvol? Wij bespreken dit soort maatregelen tijdens het webinar. Het zijn maatregelen die niet veel kosten en relatief gemakkelijk aan te brengen zijn. We vertellen wat ze je opleveren en waar je op moet letten als je ze aanschaft of aanbrengt. We zullen je ook vertellen welke maatregelen je beter kunt uitbesteden aan een vakmens.

Meld je hier aan: https://energieloketrivierenland.nl/activiteiten/gratis-webinar-verlaag-je-energierekening-met-kleine-maatregelen-7-april/

Na aanmelding krijg je de link voor deelname toegestuurd.

Energieloket Rivierenland werkt nauw samen met de Culemborgse energie coöperatie Vrijstad Energie aan de advisering en ondersteuning van mensen bij het verduurzamen van hun woning. Inwoners van Culemborg kunnen met vragen terecht op www.energieloketculemborg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden