Trotse eigenaresse


Foto:

Trotse eigenaresse

  Column

Ik ben Janine Verbeek, 37 jaar jong en moeder van een zoon van 2. Na mijn studie Small Business & Retailmanagement aan de Avans Hogeschool ben ik gaan werken bij een Nederlandse modeketen en heb ik ervaring opgedaan in marketing en de begeleiding van franchise ondernemers. Dat was ook de tijd dat ik erachter kwam dat ik terug wilde naar de winkelvloer.

Sinds 2009 woon en werk ik in Tiel. Eerst in loondienst bij mijn ouders, maar sinds 1 januari van dit jaar de trotse eigenaresse van ons familiebedrijf De Snelherstel. Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten, maar om dan daadwerkelijk de stap te zetten is een proces van jaren geweest. Nu ben ik ontzettend blij en ook wel een beetje trots dat ik mijzelf Tielse ondernemer mag noemen.

"Ik geloof in een fysieke winkel en het persoonlijke contact"

De meesten kennen ons als de schoenmaker en sleutelspecialist van Tiel. Daarnaast bieden we al meer dan 5 jaar een uitgebreide stomerijservice aan en kun je bij ons terecht voor een breed assortiment aan schoenfournituren, lederonderhoud, naamborden, mode accessoires en lederwaren. Wij hebben geen webshop meer, maar zijn wel erg actief op sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Verder geloof ik heel erg in de fysieke winkel en het persoonlijke contact met onze klanten.

Tijdens de 2e lockdown hebben we besloten om onze normale openingstijden te hanteren, zodat klanten altijd terecht kunnen in onze schoenmakerij, sleutelmakerij en voor stomerij service. Wij zijn gevestigd aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel en open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook zijn we buiten openingstijden te bereiken via WhatsApp. Meer informatie vind je op onze website www.snelhersteltiel.nl.

Wij zijn nu iets meer dan een jaar FlipPas deelnemer en erg enthousiast over het loyaliteitssysteem. Regelmatig bedenken we leuke FlipPas acties zoals het weggeven van dubbele punten op het bijmaken van sleutels. Het komt ook vaak voor dat er gespaarde punten bij ons worden ingeleverd. Bijvoorbeeld bij aankoop van een tas of er wordt gekozen voor korting op een artikel naar keuze. FlipPassen zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Ik wil onze klanten uit Tiel en omstreken ontzettend bedanken voor hun steun in deze lastige tijd. Wij zijn gelukkig open, maar er zijn ontzettend veel ondernemers die het nu erg zwaar hebben. Ik hoop dat iedereen de lokale middenstand blijft steunen, zodat we na corona nog een binnenstad hebben met een divers winkelaanbod. Tiel is en blijft mijn stad.

De FlipPas uitgelicht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden