Logo zakengidstiel.nl


Kunstenaars laten in deze tentoonstelling zien wat geluk voor hen betekent.
Kunstenaars laten in deze tentoonstelling zien wat geluk voor hen betekent.

Tentoonstelling Geluk in expositieruimte Zinder

  Cultuur

In Zinder Expo, de expositieruimte van cultuurcentrum Zinder in Tiel, is van 12 oktober tot en met 9 december een tentoonstelling te zien rond het thema Geluk. Kunstenaars laten in deze tentoonstelling, in het kader van de maand van de geschiedenis, zien wat Geluk voor hen betekent.

Tiel - Iedereen, en zeker beeldend kunstenaars, heeft wel een idee over wat geluk is. Waar hij of zij gelukkig of juist ongelukkig van wordt. Bloemen, harten, een mooi landschap, zinderende kleuren, een fijn boek. De exposanten zijn Thérèse Bouwens-van Herwaarden (glasobjecten), Thea Figee (schilderijen en glasobject), Klaas Gubbels (lepeldrukken), Louise Hessel (installatie), Ans van den Hurk (keramiek), Amerentske Koopman (hangende objecten), Paul van Osch (beeld), Marie José Robben (schilderijen), Ans Verdijk (installatie) en Isolde Venrooy (schilderijen). Piet Augustijn en Jack van Mildert zijn de curatoren van de expositie.

Aan de tentoonstelling is een educatief project gekoppeld voor basis- en voortgezet onderwijs. De tentoonstelling wordt geopend op donderdag 12 oktober om 20.00 uur en is te zien tot en met 9 december 2017 in Zinder, Rechtbankstraat, 4001 JR Tiel.

Op vrijdag 13 oktober van 9.45 tot 11.45 uur kan het publiek samen actief kijken naar de tentoonstelling onder leiding van Roos Fokkema. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon inclusief korting.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox