Logo zakengidstiel.nl

28 medaillewinnaars voor Hellas in Breda

  Sport
Medaillwinnaars Hellas Tiel
Medaillwinnaars Hellas Tiel (Foto: Hellas Tiel)

Afgelopen weekend heeft Hellas met de onderbouw meidenselectie deelgenomen aan de Turn Totaal Cup in Breda. Alle turnsters kunnen tijdens deze wedstrijd per toestel een medaille winnen. Hellas deed dit maar liefst 28 keer.

Tiel - Het goud op sprong ging naar Nienke van Mourik en Nadesh van Verseveld. Het zilver was er voor Kyana van Uden, Hind Hassoun en Jana Rajman. De bronzen medailles op sprong waren er voor Anne de Man en Daantje Belgers.

Op brug/rek ging het goud naar Indy van de Veen, Daantje Belgers en Nadesh van Verseveld. Het zilver was voor Jana Rajman. Nienke van Mourik en Diede Beek turnden zich naar het brons op dit onderdeel.

Op de evenwichtsbalk wist Hellas dit weekend te schitteren door 8 medailles te behalen op dit toestel. Diede Beek, Nienke van Mourik en Nadesh van Verseveld veroverde het goud. Goed voor het zilver waren Geneva Goenewald, Daantje Belgers en Hind Hassoun. Brons op balk voor Kyana van Uden en Anne de Man.

Op vloer kwamen de tielse turnsters ook erg goed voor de dag. Er was goud voor Anne de Man en Indy van de Veen, Indy werd op de voet gevolgd door Novie van Ommeren die het zilver pakte met een miniem verschil van 0,05. Ook Maud Vermaas turnde zich naar het zilver. Het brons op de vloer ging naar Nienke van Mourik, Daantje Belgers en Nadesh van Verseveld. Sisera Verkerk heeft ondanks dat ze nog niet helemaal fit was, toch deelgenomen aan de Turn Totaal Cup. De Hellasturnsters hebben in Breda weer wedstrijdritme opgedaan en nemen deze ervaring mee naar de komende wedstrijden.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox