Overal rode turnpakjes bij Smit plastic spuitwerk

  Sport

De complete selectie van DOS Sportief is het jaar 2018 begonnen met een opvallende presentatie van de nieuwe turnpakjes. Smit technisch plastic spuitwerk uit Tiel maakte de uitrusting compleet met het beschikbaar stellen van fraaie sporttassen.

Eck en Wiel - De bedrijfsruimte van de sponsor leende zich bij uitstek om een bijzondere reportage te maken. Daarvoor kreeg DOS Sportief de professionele hulp van fotografe Iris Spaink van het gelijknamige bedrijf uit Tiel. Om eens ’’anders dan anders’’ voor de camera te staan moesten heel wat gymnastische toeren worden gedaan, maar de selectieleden wisten zich daarin moeiteloos te schikken.
De directie van Smit technisch plastic spuitgietwerk keek met genoegen toe. Het bedrijf van de sponsor steunt op ruim zestig jaar ervaring en kent momenteel moderne productietechnieken. ’’Wij leveren het volledige traject van idee tot eindproduct’’, zo luidt het relaas. ’’Dus het ontwerpen van het product, maken van de matrijs tot het uiteindelijke spuitgieten.''

De selectieleden wisten door spontane acties zelf een aanzienlijk bedrag bij elkaar te krijgen voor de nieuwe wedstrijdkleding. Hierdoor bleven de kosten voor de ouders relatief laag. Het resultaat is verbluffend, want met de gekozen kleur verschijnen de turnsters in een ‘’nieuwe gedaante’’ op de vloer.

Meer berichten