Logo zakengidstiel.nl

Veertien Hellasturnsters gaan de strijd aan in de halve finale NK

  Sport
Veertien Hellasturnsters gaan de strijd aan in de halve finale NK
Veertien Hellasturnsters gaan de strijd aan in de halve finale NK (Foto: Hellas Tiel)

De komende weekenden staan bij Hellas in het teken voor de plaatsingen voor het Nederlands Kampioenschap turnen. De vereniging heeft maar liefst 14 startbewijzen weten te bemachtigen, wat al een hele prestatie op zich genoemd mag worden in de huidige kwalificatienormen.

Tiel - Het weekend van zaterdag 14 april moet er in Leek geturnd worden door instappers Joy van Gestel, Novie van Ommeren, Indy van de Veen en Kyana van Uden. Naast de instappers turnt ook Isabelle Biljard voor een plaatsing van het NK. Deze meiden hebben half maart al een ¼ finale mogen turnen in Roden. Ze hebben hier laten zien dat ze tegen een stootje en wat wedstrijdspanning kunnen.

Ze hebben er het hele seizoen samen hard voor gewerkt en hebben veel wedstrijd ervaring opgedaan op allerlei wedstrijden en toernooien. De turnsters stralen het plezier en zelfvertrouwen uit en steunen elkaar door dik en dun. Of het voldoende is voor een NK-ticket beslist de jury, maar wij trainers van Hellas zijn al trots dat ze zover gekomen zijn. Wij wensen alle turnsters veel succes toe in de halve finales van het Nederlands kampioenschap!

Meer berichten

Shopbox