Als je in hun hart zou kunnen kijken, dan zou je zien dat de meeste kinderen toch wel graag goed willen leren schaatsen.
Als je in hun hart zou kunnen kijken, dan zou je zien dat de meeste kinderen toch wel graag goed willen leren schaatsen. (Foto: eigen foto)

Schaatsles kinderen van start bij Lek en Linge

  Sport

Met een zomer die maar geen afscheid lijkt te kunnen nemen, denkt nog bijna niemand eigenlijk aan de winter en aan schaatsen. Toch is het al bijna weer zover en gaan de eerste schaatslessen voor de kinderen op zaterdag 29 september al van start.

Culemborg - Als je in hun hart zou kunnen kijken, dan zou je zien dat de meeste kinderen toch wel graag goed willen leren schaatsen. Daarom organiseert Schaats en Skatevereniging Lek en Linge uit Culemborg ook deze winter weer jeugdschaatslessen op de kunstijsbaan in Utrecht voor kinderen van circa 6 tot en met 12 jaar. Enthousiaste trainers en begeleiders staan klaar om de kinderen met een gevarieerd lesprogramma de schaatsbeginselen bij te brengen.
Er wordt geschaatst van 16.25 uur tot 17.25 uur op zaterdagmiddag op de overdekte kunstijsbaan van De Vechtsebanen in Utrecht.

ssvlekenlinge.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden