Van links naar rechts wethouder Carla Kreuk, Flipje en voorzitter Ed Roelofs tijdens de receptie. (Foto: Aad Nekeman)
Van links naar rechts wethouder Carla Kreuk, Flipje en voorzitter Ed Roelofs tijdens de receptie. (Foto: Aad Nekeman) (Foto: Aad Nekeman van De Tielenaar)

Feestelijke opening nieuwe hal De Teerling

  Sport

Voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe Boulodrome (fase 1) werd afgelopen zaterdag bij de Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging De Teerling het Flipje promotietoernooi gehouden.

Tiel - Op de buitenbanen speelden 23 doubletteams (van twee personen), afkomstig van zeven verschillende verenigingen een competitie. De eerste prijs was voor Ronald Reneman & Hennie Ansems van Les Taxateurs uit Culemborg, de tweede plaats was voor Bianca & Ricardo Vink van De Teerling en als derde eindigden Renmy Kiers & Ed Roelofs, ook van "De Teerling". De mooie prijzenpakketten werden uitgereikt door Flipje. Aansluitend vond de opening plaats. Onder ruime belangstelling van leden, partners, raadsleden van PvdB, CDA & VVD en andere genodigden gooiden wethouder Sport van de gemeente Tiel, mevr. Carla Kreuk en Flipje beiden een jeu de boules bal door een papieren scherm. Hiermee kwam de toegang tot de nieuwe hal vrij en kon iedereen naar binnen.

Meer berichten