De jubilarissen van s.v. TEC zijn onlangs in zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsreceptie.
De jubilarissen van s.v. TEC zijn onlangs in zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsreceptie.

Indrukwekkende lijst aan jubilarissen bij TEC

  Sport

Door TEC is op positieve wijze het jaar 2019 afgetrapt met de huldiging van vele jubilarissen.

Tiel - Hierna was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie, de uitgenodigde jubilarissen werden eerst ontvangen in de bestuurskamer met een kopje koffie.

Na de opening met een korte terugblik op het jaar 2018. 2018, het jaar van de degradatie, maar ook het jaar met veel positieve gebeurtenissen. Zoals verschillende kampioenschappen, het grote internationale Europlus-toernooi, het Ben de Gooijer G-voetbaltoernooi, het EB Rivierenlandtoernooi, aanstelling nieuw bestuur, vorming van de jeugdcommissie en sponsorcommissie, de groeiende en steeds sterker wordende jeugdafdeling, het sinterklaasfeest en het megaspektakel Halloween bij TEC en het sponsorevent met John van Zweden.

De perspectieven voor 2019 zien er hoopvol uit, spelers en technische staf doen er alles aan om TEC weer terug te brengen in Tweede Divisie.

Na een minuut stilte voor de leden en supporters die ons in 2018 ontvielen werd overgegaan tot de huldiging van de jubilarissen. Begonnen werd met drie leden die inmiddels 15 jaar lid zijn. Namelijk Henri Schiltmans, Cora van Tricht en Alie Zaaier. De groep jubilarissen welke al 20 jaar verbonden zijn aan TEC was aanmerkelijk groter. Naast Daniël Schuurman en Johan Schiltmans waren de G-Voetballers van TEC sterk vertegenwoordigd met Peter van de Wal, Marc Rötgers, Robert Hofdom en Patrick van Lint. In de categorie 25 jaar lid stonden Gerard de Goeij en Roland Spee op de erelijst.

Na een korte onderbreking waren de leden met een 40-jarige staat van dienst middelpunt van de belangstelling. Jan Willem Verhaaf, Danny en Ronny Versteeg namen vol trots hun speldje met bloemen in ontvangst. Cor van Tricht deed er een behoorlijke schep bovenop. Met zijn 60-jarige lidmaatschap is hij al vanaf zijn geboorte lid van TEC en dan mag je best een echte TEC’er genoemd worden.

Dit zelfde geldt ook de man die vele uren op het TEC terrein te vinden is: Gerrit Gerritsen. Gerrit is eveneens 60 jaar lid.

De volgende jubilarissen zijn maar liefst 70 jaar zeer betrokken bij TEC. Zoals oud-bestuurder Leo de Blank en voetballegende Henk van Tricht. Laatst genoemde is nog altijd actief betrokken bij TEC. De huldigingen werden afsloten met het in het zonnetje zetten van Gerrit van Lienden. Gerrit van Lienden, oud-bestuurder, is al 75 jaar lid van onze vereniging.

Meer berichten