Jeugdsponsoren en bestuursleden van RKTVC. (Foto: Marco Helleman)
Jeugdsponsoren en bestuursleden van RKTVC. (Foto: Marco Helleman) (Foto: Marco Helleman)

Stap in professionele voetbalopleiding RKTVC

  Sport

De jeugdafdeling van voetbalvereniging RKTVC wordt de komende drie seizoenen gesponsord door 123inkt, Autobedrijf Paul van Bergen en Spies Bouw.

Tiel - Op dinsdag 19 maart werden in de bestuurskamer van RKTVC de sponsorovereenkomsten ondertekend door Lydia Sietsma (123inkt) , Paul van Bergen (Autobedrijf Paul van Bergen), Gert Spies (Spies bouw) en Henk Driessen (voorzitter RKTVC).

De overeenkomsten houden in dat alle jeugdspelers en uiteraard ook alle nieuwe jeugdleden, komend seizoen voorzien worden van complete nieuwe tenue's (shirt/broek), van nieuwe presentatie c.q. trainingspakken, van nieuwe tassen en van een nieuw set voetbalkousen. Het enige wat de jeugdleden zelf mee hoeven te nemen zijn hun voetbalschoenen.

Ook de jeugdopleiding krijgt een nieuwe impuls door het aanstellen van een nieuwe voetbaltechnische staf, bestaande uit Majid Boudou (Hoofd Jeugdopleiding), Joost van Beek (Assistent Hoofdjeugdopleiding pupillen) en Thomas Looman (Assistent Hoofdjeugdopleiding junioren).

Met deze impulsen zet RKTVC de volgende stap in het realiseren van haar ambities om de voetbalopleiding verder te professionaliseren.

Meer berichten