Hellasturnsters komen in actie op Nederlands kampioenschap turnen

  Sport
Hellasturnsters komen in actie op Nederlands kampioenschap turnen
Hellasturnsters komen in actie op Nederlands kampioenschap turnen (Foto: Hellas Tiel)

Door de geweldige prestaties in de halve finales van het Nederlands Kampioenschap turnen in de maand april mogen dertien turnsters van Hellas zich klaar gaan maken voor de meerkampfinale. Hier komen ook nog eens 18 toestelfinaleplaatsen bij.

Tiel - Het seizoen van 2018 was al een seizoen om nooit meer te vergeten door de grootse prestaties van de tielse gymclub, toch hebben de trainers en turnsters er nog een schepje bovenop gedaan gezien het aantal finalisten op het Nederlands Kampioenschap. Als kers op de taart hebben Fenne Bransz en Liske van Dijk in de halve finale van het NK goed gewonnen. Isabelle Biljard het zilver en Nadesh van Verseveld veroverde het brons.

Aankomend weekend vindt het Nederlands kampioenschap turnen dames plaats in Vianen voor de derde divisie. In de meerkamp komen voor Hellas in actie Fenne Bransz, Joy van Gestel, Fiene van Straaten, Daantje Belgers, Jana Rajman, Liske van Dijk, Isabelle Biljard, Marit Vermeulen, Daniella Mutanga en Mila van de Veen. Alle turnsters hebben ook een plaatsje veroverd in één of meerdere toestelfinales.
Het weekend erop vindt het Nederlands kampioenschap turnen divisie twee plaats in Duiven voor Indy van de Veen, Noa van Uden en Nadesh van Verseveld. Zij hebben zich allen geplaatst voor de meerkampfinale. Nadesh mag op zondag ook nog aantreden in de sprong en brugfinale.
 

Meer berichten