Hellas superieur bij de district teamwedstrijd.
Hellas superieur bij de district teamwedstrijd. (Foto: Hellas Tiel)

Hellas superieur bij de district teamwedstrijd

  Sport

Afgelopen zaterdag werd in wijk bij Duurstede de District teamwedstrijden gehouden. Hellas had maar liefs 7 team’s die hieraan deelname. Na afloop waren er zes team’s die met goud naar Tiel huiswaarts keerde. Slecht 1 team kwam 01 ptn. te kort om op het podium te komen.

Tiel - Team van de Ukkies bestond uit Daan Ammeraal, Devanno Engelen, Finn Tins en Milan Pechler met een mooie score van 309 punten.

Team benjamin 18 bestond uit Geoff Wismeijer, Jay v.d. Water, Milas Kucukuslu en Kay Tins zij eindigde op plaats 1 met een punten totaal van 331,30.

Team pupil 18 bestond uit Nathan Zijlstra, Nygel Engelen, Makram Machti en Sem van Lith zij eindigde met een punten totaal van 320,65 net buiten het podium op plaats 4

Bij de instappers 17 bestond het team uit Quinten Hol, Sil van Dee, Chiel Zaayer en Dinand van der Meer zij eindigde op plaats 1 met een punten totaal van 331,20 .

Het team pupillen 16 bestond uit Alain van de Meer, Lars van Hilten, Ian Wismeijer en Sebas Smit dit team werd eerste met een punten totaal van 327,75 met liefs een voorsprong op team twee van 14 punten.

In de laatste wedstrijd was de keuze aan de beurt.

Bij de jeugd en junioren 1 bestond het team uit Tom Wigchert, Simon Verhoef, Sybren Veninga en David van der Veer.

Bij de junioren 2 en senioren bestond het team uit Max van Hulten, Nick van Hulten, Oscar Verhoef, Sybe van Beijnen en Roman Poulis.

Beiden team eindigde op de eerste plaats, helaas de eindscore was nog niet uitgeprint en wordt later bekend gemaakt.

Hellas kan wederom terugkijken op een zeer succesvol weekend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden