Logo zakengidstiel.nl


Inmiddels voert Tiels bekendste speelgoedparadijs alweer 16 jaar de naam Intertoys.
Inmiddels voert Tiels bekendste speelgoedparadijs alweer 16 jaar de naam Intertoys.

FlipPas-prijzenpartner met meeste speelgoed van Tiel

  Zakelijk

Menig Tielenaar zal de winkel nog kennen onder de naam Kinderparadijs en later Speelboom. De opa van de huidige eigenaar startte de winkel dan ook al in 1954. Inmiddels voert Tiels bekendste speelgoedparadijs alweer 16 jaar de naam Intertoys. De winkel van Edwin Meijer in de Voorstad is FlipPas-prijzenpartner voor de maand juli. De prijs? Een winkeltegoed van maar liefst 500 euro!

TIEL - "Dat winkeltegoed kan op veel manieren worden besteed en mag ook in delen worden gebruikt. Alleen spelcomputers en cadeaukaarten zijn uitgesloten," zo laat Edwin Meijer desgevraagd weten. Maar wie het assortiment van de winkel bekijkt, komt al snel tot de conclusie dat dat besteden geen enkel probleem hoeft te zijn. Al was het alleen maar omdat Meijer de exclusieve vertegenwoordiging van het bekende Duitse driewielermerk Puky heeft. "Dit prachtige kwaliteitsproduct is in de omtrek alleen bij ons te koop."
Hij laat ons een paar fraaie fietsjes van dat merk zien en toont nog een paar mooie hoogtepunten uit zijn assortiment. "We hebben het grootste speelgoedassortiment in Tiel met natuurlijk buitenspeelgoed voor ieder wat wils, maar ook multimedia, puzzels en boerderijspeelgoed. Vanuit Intertoys zijn er bovendien regelmatig aanbiedingen, die soms pas heel kort van tevoren bekend worden gemaakt. Dat houdt het altijd spannend. En we hadden laatst natuurlijk nog een mooie publiciteitsstunt, toen de rij voor de nieuwe rage de fidget spinner tot ver in de winkelstraat stond."


Direct online bestellen

Intertoys heeft natuurlijk een online-shop, maar in de winkel is er ook een eigen webshop. "De FlipPas maandprijs kan ook in de webshop in onze winkel worden besteed. Hebben we een product niet in de winkel? Dan bestel je het alsnog heel eenvoudig, met daarbij de keuze thuisbezorgen of later ophalen in de winkel. Dit online-bestelpunt in onze winkel is eigenlijk een extra uitbreiding van het toch al ruime assortiment, met de service van de echte winkel."
Edwin is blij met de FlipPas. "We merken dat de FlipPas-gebruikers zich langzaamaan realiseren dat de punten echt ook gebruikt kunnen worden om iets mee te kopen. En dat mensen dan altijd verbaasd zijn over hoeveel ze al bij elkaar hebben gespaard. De laatste twee maanden is er in onze winkel veel gebruik gemaakt van het betalen met de FlipPas. Dat is ook best leuk voor ons, kan ik je vertellen! We proberen altijd om de FlipPas te vragen en hebben bij onze pinautomaten ook de zogenaamde wobbler, waarmee we duidelijk laten zien dat we FlipPas-deelnemer zijn. Dat helpt de mensen ook wel om ze eraan te herinneren dat wij meedoen. En nog steeds verkopen we regelmatig nieuwe FlipPassen. Ik denk dat we er hier inmiddels al wel drie- tot vierhonderd hebben verkocht."


Grote winkans

Over de prijzenactie is Meijer ook goed te spreken. "Het is natuurlijk een geweldige winkans! Ik ken niet veel acties waarbij de kans om in de prijzen te vallen zo groot is."

Reageer als eerste
Meer berichten