Logo zakengidstiel.nl

Nieuw in Tiel: Bij Erik en Haar

  Zakelijk

Op de laatste Horecava zagen Erik en Janet Hobe, eigenaren van Bij Erik en Haar, het nieuwste concept dat de toekomst is: Blurring. Het blurring concept houdt in dat er twee verschillende branches samen worden gevoegd onder één dak, in dit geval zijnde de horeca en een kapsalon. Van dit concept zijn ze zo enthousiast geraakt dat ze zijn gaan kijken of ze hier mee hun droom konden verwezenlijken: Samen een eigen onderneming starten. Niet veel later was het concept uitgewerkt en werd Bij Erik en Haar een feit.

TIEL - Het concept is vernieuwend voor Tiel, waar ze vaak te horen krijgen dat je het voornamelijk nog maar in de grote steden ziet. Nog een reden om het in Tiel op te richten, waar de Tielenaren zeer verrast zijn over het interieur en de warmte en het in positieve zin 'Niet Tiels' noemen.
''We willen voor iedereen toegankelijk zijn en een warme en gezellige sfeer creëren waar ze zowel tussen het winkelen door gezellig een kop koffie kunnen komen pakken, of langs kunnen komen voor een knipbeurt'', zegt eigenaar Erik. ''Ons streven is om mensen zich hier echt thuis te laten voelen, waar het als een warm deken om je heen valt. Dit mede dankzij de kwaliteit van onze heerlijke en eerlijke producten.''


Uitgenodigd

De horeca van Bij Erik en Haar is al geopend, waar vanaf 1 november ook de kapsalon officieel haar deuren zal openen. Bij deze is dan ook iedereen uitgenodigd om eens gezellig langs te komen en de sfeer zelf te ervaren aan de Markt 10 in Tiel.

Reageer als eerste
Meer berichten