Logo zakengidstiel.nl


Warmpjes bij Ballast Bed en Textiel

  Zakelijk

De FlipPas-prijzenpartner voor de maand oktober is Ballast Bed en Textiel uit de Weerstraat in Tiel. Eigenaar John Oude Wansink stelt een textielpakket met een winkelwaarde van maar liefst 600 euro beschikbaar, samen te stellen naar wens van de winnaar.

Tiel - John heeft in zijn winkel een enorm breed assortiment in matrassen, dekbedden, kussens en textiel, ook in afwijkende maten, van sprei tot flanellen lakens en van handdoeken tot badmatten. “De winnaar mag zelf het pakket samenstellen, iedereen heeft toch weer andere wensen.”

Ballast is een bekende naam in de Tielse binnenstad. Geen wonder, de winkel bestaat al 32 jaar. Sinds 19 jaar zit John Oude Wansink in de winkel. “Ik zit al 31 jaar in het vak en kocht mijn artikelen bij de groothandel Ballast. Toen ik op een gegeven moment de kans kreeg om deze winkel over te nemen omdat de bedrijfsleider ermee stopte, heb ik die met beide handen aangegrepen.” Ballast is een winkel die zich kenmerkt door persoonlijke aandacht. Gekscherend zegt John: “Service tot in de slaapkamer.” Daarmee bedoelt hij dat hij ontzorgt van kussensloop tot complete slaapkamer en niet alleen een matras tot in de slaapkamer bezorgt, maar ook de oude matras retour neemt om te laten recyclen.

In de winkel laat John een matrastype zien dat een prachtig voorbeeld is van service én duurzaamheid. Een matras die helemaal aan te passen is op de persoon. Ook na de inmiddels gangbare 100 dagen proefperiode. “Als iemand na een jaar bijvoorbeeld heel erg is afgevallen of aangekomen, dan kunnen wij het matras aanpassen op de nieuwe situatie. En deze matras scoort het hoogste op warmte-, vocht- en drukregulering.”

Zijn enthousiasme over deze matras blijkt terecht, in Oostenrijk en Duitsland heeft het matras al diverse prijzen gewonnen. “Een klant met deze matras vertelde me laatst dat hij geen fysiotherapie voor zijn rug meer nodig heeft.” Voor de introductie van de Dream Inn loopt nog tot eind oktober een actie: de tweede matras voor de helft.

Meer info: www.flippas.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox