Franse autodag bij Henk Visscher. Foto: Theo van Dam
Franse autodag bij Henk Visscher. Foto: Theo van Dam (Foto: Theo van Dam)

Vierde Franse autodag bij garage Henk Visscher

  Zakelijk

CULEMBORG – Zondag 5 augustus was het weer tijd voor de FAD! ClubFrance-dag welke samen wordt georganiseerd met Visscher Autogroep. Dit was alweer de 13e editie van het meest diverse en leukste auto-evenement van de BeNeLux voor alle Franse autoliefhebbers en de 4e voor Henk Visscher op de Pascalweg.

Aangespoord door alle positieve feedback die ze de vorige editie kregen waren de organisatoren al weer hard aan het werk om van FAD’18 opnieuw een succes te maken! Ondanks de warmte kwamen vele liefhebbers naar het terrein aan de Pascalweg om de Franse auto’s te bewonderen, die extra opgepimpt waren. Er werd een kleine bijdrage gevragd, want met deze inkomsten kan de FAD ieder jaar spectaculairder maken!
Net als bij de vorige edities waren alle Franse auto’s welkom. Het maakte niet uit of je auto nieuw, oud, standaard of getuned is, in perfecte conditie of gehavend door dagelijks gebruik. Er werd alleen gevraagd dat je auto gewassen is.
Gedurende de maanden voorafgaand aan deze grote dag werden de deelnemers op de FAD website van ClubFrance op de hoogte gehouden van alle activiteiten, stands, wedstrijden, catering en nog veel meer, wat er deze dag te beleven valt!
Aan het eind van de dag werden de Prices & Competitions bekend gemaakt. Die in drie categorieën waren verdeeld, t.w.:
- 1e, 2e, 3e place "best of show"
- 1e, 2e, 3e place "best of oldie"
- 1e, 1e, 1e place "Visscher's choice".

De laatste prijs werd uiteraard door Henk Visscher uitgerekt. Waarna de heetste dag in de bestaan van deze Franse dagen werd afgesloten.

Volgend jaar hoopt men de 5e Franse autodag te houden in Culemborg.

Meer berichten